JAWATAN KOSONG DUNIA AKHIRAT

JAWATAN KOSONG DUNIA AKHIRAT
Klik Kanan & Save Serta Besarkan Untuk Lebih Jelas

Tuesday, September 8, 2009

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN TO ALL.

RAMADHAN KIAN MENGHAMPIRI PENGHUJUNGNYA. MARILAH KITA MEMPERTINGKATKAN LAGI AMAL KITA. BUKAKNKAH MALAIKAT MAUT MENGUNJUNGI KITA SETIAP HARI? DIKESEMPATAN INI, MEMOHON BERBILION KEMAAFAN ATAS KELEWATAN DAN BZ SEDIKIT PENULIS DAM MENYUMBANG SESUATU UNTUK DIKONGSI BERSAMA DIRUANGAN YANG TERHAD INI. PENULIS TERPAKSA REMOVE CHATBOX KERANA ADA PIHAK TIDAK BERTANGGUNGJAWAB MENGHANTAR SPAM DAN VIRUS2 YG BERMACAM2... NASIB LAH BUKAN VIRUS HIV DAN SELSEMA BABI. HAHAHAHAHAH.

SALAM KEMAAFAN BUAT SEMUA. ADA MASA KITA BERSUA LAGI.

SYUKRAN N THANK U BUAT PENGUNJUNG DAN SAHABAT SEKALIAN YANG MENGHANTAR EMAL DAN KIRIMAN SMS ATAS PELBAGAI PERKARA TERMASUKLAH KERANA TIDAK MENGUPDATE BLOG INI.

APA2 PUN, INILAH KEHIDUPAN. SETIAP HARI KITA TERPAKSA BERDEPAN DGN MASA. ADA PERKARA YANG PERLU DIUTAMAKAN DAN ADA PERKARA YANG TERPAKSA DITANGGUHKAN TERMASUKLAH MENGUPDATE BLOG INI.

SALAM RAMADAN AL MUBARAK DAN SALAM LAILATUL QADAR.

P/S : UMNO N9 KINI KIAN KUAT MELOBI UNTUK MEMILIH CALON PILIHANRAYA MASING2 TERMASUKLAH BERKEMPEN MENGGUNAKAN RIBUAN RINGGIT MELOBI PEMFITNAH DAN WARTAWAN UPAHAN BAGI MEMASTIKAN CALON PILIHAN MASING2 TERPILIH. MUNGKINKAH TAN SRI ISA SAMAD AKAN DIPILIH?

No comments: