JAWATAN KOSONG DUNIA AKHIRAT

JAWATAN KOSONG DUNIA AKHIRAT
Klik Kanan & Save Serta Besarkan Untuk Lebih Jelas

Sunday, April 24, 2011

Artis masuk Umno hanya kerana Wang

Woot! AC Konsortium milik AC Mizal penipu? Biar betul ni? Kalau tanya kat kami, kami tak berani nak kata betul ataupun tak. Sebab tu la kami letak tanda soal kat tajuk atas tu. Jadi, apa kata korang nengok semua pembongkaran kat bawah ni kemudian anda tentukan.

Penipuan 1

AC Konsortium milik AC Mizal dikatakan menjual gelang yang dibeli dari sebuah syarikat di China iaitu Hottime Jewelry Co. Ltd. Rujuk pic bawah ni.Samada betul ataupun tak yang AC Konsortium mengambil tempahan daripada Hottime Jewelry Co. Ltd, kena tanya kat AC Mizal sendiri. Huhu..

Jika dilihat pada harga untuk setiap 1 gelang made in China tu hanyalah sekitar RM78 je tapi syarikat AC Konsortium menjualnya pada harga yang super mahal iaitu RM1000 setiap 1. Patutlah cepat je dapat kereta mewah walaupun perniagaan baru setahun jagung. Rupa-rupanya…

Penipuan 2

AC Konsortium kantoi menipu testimoni bila beberapa testimoni yang mereka tunjukkan sama seperti yang terdapat pada website luar negara. Cuma nama dan produk je yang berbeza. Buktinya:

Testimoni yang ‘dibuat’ oleh AC Konsortium

Cuba tengok pula yang ni..

Macam, ada persamaan tak?

Lagi testimoni yang disalin bulat-bulat dari website luar negara

Ada lagi…

So, apa yang dapat anda simpulkan?

Sebenarnya ini masih sedikit. Belum lagi masuk bab plan perniagaan yang telah membuatkan ramai ‘pelaburnya’ pening kepala dan juga bab gelang yang konon’nya hanya propa semata-mata tu. Jadi, kalau korang berminat untuk membaca lebih lanjut pembongkaran secara besar-besaran mengenai AC Konsortium milik AC Mizal ni, korang terjah link berkaitan yang kami sertakan kat bawah ni. Kami jamin korang pasti terkejut.

Lagi, lagi, lagi, lagi, lagi, lagi, lagi, lagi,

No comments: